Wellicht morgen lancering Netflix in Nederland

Wellicht morgen lancering Netflix in Nederland
Na Verenigd Koninkrijk, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland is het zeer waarschijnlijk morgen (11 september) de beurt aan Nederland. Ook wij kunnen dan gebruikmaken van de 'all you can stream' on-demand videodienst.

Er is nog niets officieels bekend gemaakt door Netflix, op de Nederlandse Netflix webpagina kun je alleen nog je belangstelling registreren, maar diverse Nederlandse journalisten hebben een uitnodiging gekregen voor de Netflix Launch Party op 11 september. De apps voor Android en iOS zijn in ieder geval al te downloaden.




Aangezien er op 12 september de International Broadcasting Convention (IBC) plaatsvindt in Amsterdam waar duizenden media professionals van over de hele wereld samenkomen, is de datum van 11 september voor de Netflix Launch Party ook wel een logische keus.

De verwachte prijs voor een Netflix-abonnement in Nederland is €7,99 per maand om content op 2 verschillende apparaten te kunnen bekijken. Voor maximaal vier apparaten zal de prijs €11,99 per maand gaan bedragen.
Netflix is een maand lang gratis uit te proberen.

Belangstellenden moeten morgen dus zeker even op de website van Netflix kijken of ze zich al aan kunnen melden.





Geschreven door Marco Korthout @ 10 sep. 2013 13:21
Tags
Netflix videodienst lancering

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud