Afterdawn lanceert Nieuws2 nieuwslezer voor Android

Afterdawn lanceert Nieuws2 nieuwslezer voor Android
Afterdawn heeft de Nieuws2-app voor Android gelanceerd. Na de Nieuws2 website en een app voor Windows Phone en nu ook de app voor Android. Een nieuw soort nieuwslezer die alle nieuwsberichten overzichtelijk en snel voor je verzamelt en op chronologische volgorde weergeeft, keurig verdeeld in de diverse categorieën.

Ach, er zijn al zoveel apps die het nieuws verzamelen zul je misschien denken. En dat is ook zo, maar Nieuws2 is toch net weer anders dan de andere. Gericht op het real-time, supersnel en overzichtelijk weergeven van de laatste nieuwsberichten, zonder verdere poespas.




En ondanks dat ze bij Afterdawn bijna al hun energie stoppen in het ontwikkelen van een modernere website, vond men toch nog tijd voor dit kleine project.

Van een speeldingetje begin dit jaar, tot een volwassen app voor Android en WP, met een iOS versie in het verschiet.

Met Nieuws2 kun je met één app om al het belangrijke Nederlandse nieuws in de gaten houden en lezen. De app geeft nieuws weer van honderden Nederlandse websites, gecatalogiseerd en in chronologische volgorde om gemakkelijk het nieuws te vinden waarin je bent geïnteresseerd, voetbal, wielrennen, binnenlands nieuws, lokaal nieuws, buitenlandse aangelegenheden, tech nieuws, entertainment, roddels, sport en de nieuwste software. We hebben ervoor gekozen om in de app onderaan de Nederlandse categorieën ook de Engelstalige bronnen weer te geven, omdat veel mensen ook graag het Engelstalig nieuws willen volgen.

Nieuws2 volgt alle belangrijke nieuwssites, o.a. van:
Tech nieuws van Computer! Totaal, Apparata, Bright, Computer Idee, All About Phones, Hardware.info, Techzine, Androidworld, Tweakers, AfterDawn, Emerce, Security.nl, NUTech, Websonic, WP7.nl, Frankwatching en meer.
Voetbalnieuws van V-bal.nl, Voetbal Centraal, RTL, ELFvoetbal.nl, Soccernews.nl, Voetbalkrant, Voetbalzone, NOS, Telegraaf, Tubantia, Voetbal Primeur en meer.
Binnenlands en buitenlands nieuws van Dichtbij, de Stentor, Telegraaf, MSN, Leidsch Dagblad, Algemeen Dagblad, De Gelderlander, FD, RTL, FOK, Trouw, VK, Brabants Dagblad, ED.nl, Metro, ND en nog veel meer.

Nieuws2 features:

✔ keuze uit licht of donker thema
✔ met of zonder thumbnails
✔ berichten openen in interne of externe browser
✔ handige widget voor favoriete categorie
✔ nieuwsberichten zoeken
✔ favoriete categorieën voor snelle toegang in app door vegen
✔ real-time updates en supersnel







Nieuws2 downloaden voor Android en Windows Phone.

Geschreven door Marco Korthout @ 7 sep. 2014 11:09
Tags
Android Google Play Nieuws2-app

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud