Finnen helemaal gek voor een iPhone 4

Finnen helemaal gek voor een iPhone 4
Ondanks dat de phone nu alweer zo'n 4 jaar oud is, stonden vandaag enthousiaste en ongeduldige Finnen voor de winkel om een iPhone 4 te kopen voor €99.90.

Terwijl iedereen in een deuk lag om een video van een jongen die zijn gloednieuwe iPhone 6 liet vallen en filmpjes over hoe de nieuwe iPhone buigt als je deze in je strakke jeans stopt, is de iPhone video uit Finland toch best wel verrassend.




Retailer Verkkokauppa heeft de hand weten te leggen op oude refurbished iPhone 4 modellen (de versies die dus geen iOS 8 kunnen krijgen!) om deze te verkopen voor de schappelijke prijs vanr €99.90 per stuk. De iPhones 4 werden verspreid over verschillende winkels, met een maximum van 50 stuks. En dat waren er niet genoeg als je kijkt naar de hoeveelheid mensen voor de winkels.

Bij winkels in Helsinki en Pirkkala (nabij Tampere), moest de politie er aan te pas komen om de mensen te bedaren. De winkels lieten maar tien mensen tegelijkertijd binnen. Velen moesten dus zonder een oude iPhone vertrekken.

Je ziet wel vaker hele meutes volledig uit hun dak gaan bij grote uitverkopen, bijvoorbeeld op Black Friday in de VS, maar dat Finnen hetzelfde doen voor een 4 jaar oude smartphone is eigenlijk best wel treurig.

Bekijk hier de video uit Pirkkala...





Geschreven door Marco Korthout @ 25 sep. 2014 17:29
Tags
iPhone 4S Finland refurbished

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud