Ashampoo WinOptimizer 11 nu gratis of toch niet?

Ashampoo WinOptimizer 11 nu gratis of toch niet?
Kwam diverse berichten tegen op het internet dat Ashampoo WinOptimizer 11 sinds kort gratis zou zijn. Er bestaat al een oude free versie 1.0 die je ook vanaf Afterdawn kunt downloaden. Echter op de site van Ashampoo niks over een free versie 11, alleen een testversie.

Nu zijn er veel mensen die zeggen dat als je je systeem naar de bliksem wilt helpen, je programma's als WinOptimizer moet installeren. En een klein beetje gelijk hebben die mensen ook wel. Echter beschikt genoemde software over een keur aan tools en modules, die best handig en nuttig kunnen zijn. Zou wel van de één-klik optimalisatie knop afblijven.




Via The Windows Club kwam ik inderdaad bij een versie 11 die je wel gratis kunt registreren. Voor de volledige onbeperkte versie moet je wel een code aanvragen via je Ashampoo-account. Heb beide versies 11 geprobeerd, de testversie vanaf Ashampoo (geldig voor 30 dgn) en de speciale versie, ook vanaf Ashampoo trouwens.

Wanneer je deze versie installeert en tijdens de installatie je code opvraagt, heb je een onbeperkte volledige versie 11.

Zou best kunnen dat ze er straks mee gaan promoten, omdat er waarschijnlijk weer een nieuwe versie aan zit te komen.

De software is ook Nederlandstalig en je moet tijdens de installatie wel even je koppie erbij houden, omdat ze je graag ook andere titels willen aansmeren.








Geschreven door Marco Korthout @ 3 mei 2015 15:22
Tags
Freeware Ashampoo WinOptimizer Optimalisatie

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud