Giveaway van de nieuwste Advanced SystemCare Ultimate 10

Giveaway van de nieuwste Advanced SystemCare Ultimate 10
Advanced SystemCare Ultimate 10 is een krachtig en veelzijdig software programma voor pc-beveiliging en prestatie verbetering. Advanced SystemCare Ultimate 10 biedt optimale bescherming in real-time tegen spyware, DNS-aanvallen, browser-tracking en geknoei met je homepage. Daarnaast kun je met 1-klik van ongewenste bestanden en register-items afkomen, jouw startup items optimaliseren, systeembronnen en internetverbindingen versnellen tijdens het opstarten en tijdens het browsen.

Met de geďmplementeerde antivirus scanner van Bitdefender, beschermt Advanced SystemCare Ultimate tegen virussen, spyware, ransomware en DNS aanvallen. Adblocker en FaceID zijn een van de nieuwe geweldige functies van Advanced SystemCare Ultimate. Adblocker is een gratis tool waarmee je reclamevrij kunt surfen zonder dat je continu gebombardeerd wordt met vervelende en opdringerige pop-ups. Tevens beschermt deze nieuwe functie tegen phising websites en wist het online sporen. Met FaceID leg je indringers vast op camera die in het geheim toegang proberen te verkrijgen tot je persoonlijke gegevens door middel van de vernieuwde gezichtsherkenningstechnologie.

Je kunt met 1-klik maak je PC schoon maken en versnellen. De nieuwe Startup Manager versnelt de opstarttijd van het systeem en van het internet. Het scant je PC op ongewenste bestanden die niet of nauwelijks gebruikt worden en controleert op overblijfselen van eerder verwijderde programma's en maakt het mogelijk deze gemakkelijk te verwijderen zodat je meer schijfruimte vrij kunt maken met maar 1-klik.







Wat is nieuw?

Beveiliging:
✔ Grotere Database - Verbeterde antivirus-engine met uitgebreide de database detecteert en verwijdert tegen virussen, spyware, ransomware en DNS aanvallen zonder dat het uw PC vertraagd.
✔ Verbeterde Bescherming – Nieuwe en verbeterde beschermingsmodule bewaakt uw pc en uw online omgeving in real time.
✔ Beste stabiliteit en compatibiliteit – Nieuwe, door Microsoft digitaal gecertificeerde drivers zorgen voor meer compatibiliteit en stabiliteit in Windows 10.
✔ Nieuwe FaceID - Legt automatisch indringers die in het geheim toegang tot uw pc en uw persoonlijke gegevens proberen te verkrijgen vast op camera met de nieuwe gezichtsherkenningstechnologie.
✔ Veilig en Reclamevrij surfen - Blokkeert opdringerige advertenties en blokkeert kwaadaardige websites. Adblocker ondersteunt Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer.
✔ Geen kwaadaardige wijzigingen- Vernieuwde Homepage Bescherming beschermt uw homepage en zoekmachine tegen kwaadaardige wijzigingen.
✔ Voorkom het lekken van Privacy gegevens- Verbeterde Privacy Schonen ondersteunt het reinigen van meerdere programma's en Windows-apps en beveiligt uw privacy.

Prestaties:
✔ Snellere Opstarttijd - optimaliseert startup items om de opstarttijd te verkorten.
✔ Soepele PC - Vernieuwde Prestatie Monitor biedt een eenvoudige manier om de processen die hoge RAM / CPU / schijfgebruik in real-time te controleren.
✔ Verbeterde verwijdering van onnodige bestanden – Helpt vooraf geďnstalleerde stuurprogramma's op te ruimen voor meer vrije schijfruimte.
✔ Houdt al uw software up to date- Verbeterde Software Updater houdt alle populaire programma's up to date.
✔ Vernieuwde Interface- De vernieuwde gebruikersinterface ondersteunt hoge DPI monitoren & hoge resolutie schermen.
✔ Ondersteunt meer dan 30 talen.
✔ En nog veel meer.

Afterdawn mag 50 licenties (voor 6 maanden) weggeven voor de nieuwste IObit Advanced SystemCare Ultimate 10.
Wanneer je daar belang bij hebt, hoef je dat alleen in een reactie hieronder aan te geven
en krijg je per privébericht de code toegestuurd.



Advanced SystemCare Ultimate 10 kun je hier downloaden.


Geschreven door Marco Korthout @ 18 jan. 2017 10:46
Tags
IObit antivirus Optimalisatie Giveaway Advanced SystemCare Ultimate
  • 1 reactie
  • Plankje

    Reacties zijn opgeschoond ...

    29.10.2018 15:49 #1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud