PortableApps.com brengt versie 15.0 uit.

PortableApps.com brengt versie 15.0 uit.
Je hebt de gewone portable apps en je hebt PortableApps.com apps. Het PortableApps.com-platform is een volledig uitgerust draagbaar softwaresysteem waarmee je je eigen aangepaste draagbare app-suite kunt bouwen voor gebruik in een cloud-map, op je lokale pc of op een draagbare USB-drive/stick. De nieuwste versie 15.0 voegt de volgende functies en verbeteringen toe: .NET apps, hoge DPI-weergave-ondersteuning, betere ondersteuning voor app-downloads met TLS 1.1 / 1.2 gecodeerde hosting, hoog contrast-thema-detectie, vegen en scrollen van de app-lijst, locale updates en veel bugfixes en functies.

Met PortableApps.com kun je al je favoriete apps in een volledig eigen omgeving gebruiken vanuit een gesynchroniseerde cloud-map, op een interne of externe schijf van een lokale pc of op een draagbaar apparaat. Op deze manier heb je altijd toegang tot je eigen applicaties, je favoriete browser met al je bladwijzers en extensies, je eigen officepakket, je favoriete beeldbewerker, je muziekverzameling, je games en alle andere tools. Alles wat je nodig hebt altijd bij je op elke PC waarmee je werkt (op het werk, thuis,op school, bij vrienden en familie en zelfs op reis). Allemaal vanuit één map, eenvoudig installeren, updaten en back-uppen.






Het PortableApps.com-platform wordt geleverd met een slim installatieprogramma waarmee je eenvoudig je omgeving kunt installeren op je clouddrive (Dropbox, Google Drive, enz.), op lokale pc voor persoonlijk of gedeeld gebruik, of op een draagbare apparaat. De apps zijn portable en zijn overal uitvoerbaar waar je werkt, waardoor het een fluitje van een cent is om je apps en gegevens bij je te houden en veilig een back-up te maken naar de cloud.



Met een ingebouwde app-store om supersnel nieuwe apps te downloaden en te installeren. Er zijn al honderden gratis apps beschikbaar en er worden met groet regelmaat nieuwe aan toegevoegd. Je apps altijd up-to-date, je krijgt automatisch een seintje wanneer er nieuwe softwareversies beschikbaar zijn.






Niet onbelangrijk, je kunt je eigen omgeving helemaal naar wens inrichten, met thema's en kleuren, je eigen startmenu, etc. En ondersteuning voor portable lettertypes, TrueType (TTF), OpenType (OTF), TrueType Collections (TTC) worden ondersteund.

PorableApps.com is volledig gratis en kun je hier downloaden.

Geschreven door Marco Korthout @ 12 mei 2018 15:15
Tags
PortableApps.com Portable apps draagbaar

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud