Binnenkort kun je YouTube Originals gratis bekijken

Binnenkort kun je YouTube Originals gratis bekijken
Netflix maakte het pijnlijk duidelijk voor Redbox en Blockbuster, streaming is het nieuwe medium voor tv en films. Elke grote speler is zijn eigen platform gestart of gaat dat doen. Hetzelfde kan gezegd worden voor Spotify, dat nog steeds de toon aangeeft, zelfs nadat Apple heel veel geld heeft geďnvesteerd om die plaats in te nemen.

Een van grotere jongens, Google, die eigenlijk een van de sterkste claims op de troon zou moeten hebben, heeft daar echter kansen laten liggen na jaren en jaren van vallen en opstaan.




Of het nu YouTube Red, Google Play Music of zelfs de nieuwere versies genaamd YouTube Music Premium en YouTube Premium zijn, geen van die diensten hebben het echt kunnen maken.

Eerder dit jaar kondigde Google aan dat het van plan was YouTube Originals voor klanten beschikbaar te maken zonder een Premium-abonnement. Wat duidelijk te danken is aan de slechte prestaties door hun exclusieve inhoud.

En nu heeft YouTube inderdaad bevestigd dat dit snel het geval zal zijn. Na 24 september kunnen alle YouTube-gebruikers YouTube Originals bekijken zonder een betaald abonnement.

Dit betekent echter niet dat Premium-abonnees niet blijven bestaan, ze hebben nog steeds een paar voordelen ten opzichte van degenen zonder de €12 per maand service.

Het eerste en meest voor de hand liggende verschil is dat gebruikers zonder abonnement advertenties te zien krijgen, en waarschijnlijk veel. De andere functies die een Premium-abonnement onderscheiden, zijn downloadbare afleveringen voor offline weergave, toegang tot alle afleveringen direct na de premičre en exclusieve inhoud, zoals director's cuts.

YouTube heeft geen prijswijzigingen aangekondigd, dus YouTube Premium kost nog steeds €12 en bevat ook YouTube Music Premium.

Geschreven door Marco Korthout @ 19 aug. 2019 18:52
Tags
Premium-abonnement Google Youtube YouTube Originals

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud