Untethered-jailbreak voor iOS 5.0.1 vrijgegeven

Untethered-jailbreak voor iOS 5.0.1 vrijgegeven
Na weken van testen met de verschillende apparaten, heeft iOS hacker 'pod2g' een langverwachte untethered-jailbreak voor iOS 5.0.1. Alle A4 apparaten, de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4 CDMA, iPad 1, iPod touch 3G en iPod touch 4G kunnen nu untethered-gejailbreakt worden.
De jailbreak is beschikbaar als Cydia-installatiepakket, voor gebruikers die hun apparaat al gejailbreakt hebben. De untethered-jailbreak werkt echter nog niet op hardware met een A5-cpu zoals de iPhone 4S en iPad.

Het iPhone Dev Team en Chronic hebben nu beide jailbreaks vrijgegeven. Het Dev Team heeft deze ingebouwd in de nieuwe RedSn0w 0.9.10 en het Chronic team heeft een app beschikbaar gesteld in Cydia met de jailbreak genaamd Corona Untether 5.0.1

Gebruikers van een gejailbreakt apparaat worden aangemoedigd Cydia-installatiepakket Corona te gebruiken. Gebruik je een niet-gejailbreakt apparaat kun je de nieuwe RedSn0w 0.9.10 en PwnageTool gebruiken.

Tot op heden was er alleen een tethered-jailbreak beschikbaar en daarvoor is een pc nodig om een apparaat te kunnen booten met een werkende jailbreak. Bij een untethered-jailbreak is dat niet meer nodig.




Tot nu toe zijn er nog geen jailbreaks beschikbaar voor A5 apparaten en de bovengenoemde methodes werken alleen met iOS 5.0.1 en niet 5.0.0.



Geschreven door Marco Korthout @ 28 dec. 2011 9:41
Tags
iPhone iOS 5.0.1

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud