Google Play is de nieuwe Android Market

Google Play is de nieuwe Android Market
Google Play fungeert als een paraplu voor Google's Android Market, Google Music en Google Books diensten, voor de Amerikanen althans. Hier in Nederland ook wel, echter kunnen wij nog steeds niet officieel de beschikken over Google Muziek en Google Boeken. Zo op het eerste gezicht is er voor niet-Amerikanen weinig verschil te bespeuren tussen de Android Market en Google Play.

Zoek de verschillen ...






Naast de apps, games, muziek en boeken zit er nog veel meer in het verschiet.

Het lijkt er sterk op dat Google Play binnenkort een sectie audioboeken gaat toevoegen.

Een paar slimme Google fans vonden een lege pagina in de helpsectie van de Google Play website met de naam "Audio books." Verder zijn er in de ebook-sectie twee genres aanwezig die refereren naar audio books.

En om nog maar even verder te speculeren; Google heeft een heleboel domeinen geregistreerd voor Google Play die wijzen op een uitbreiding in de richting van magazines en kranten.

Allemaal goed en aardig, maar wij Nederlanders wachten nog steeds op Google Music (met een truukje al wel mogelijk) en Google Books.
Dus beste Google, probeer voor iedere nieuwe dienst eerst ook de landen buiten de VS erbij te betrekken, alvorens alweer een nieuwe dienst te lanceren.





Geschreven door Marco Korthout @ 9 mrt. 2012 4:49
Tags
Google Google Play

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud