Sony Xperia smartphones krijgen ICS update

Sony Xperia smartphones krijgen ICS update
Sony is begonnen met het uitrollen van de Ice Cream Sandwich update voor de eerste serie smartphones (Xperia Arc S, Xperia neo V en Xperia ray) in Zweden, Denemarken, Ijsland, Finland en Noorwegen.

De tweede ronde met de Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active en de Sony Ericsson Live met Walkman in de hoofdrollen, is voorlopig gepland voor eind mei, begin juni.
Xperia gebruikers hoeven nu niet zelf hun apparaat te unlocken en bepaalde features op te geven om toch maar Ice Cream Sandwich te krijgen. Sony geeft aan dat zij binnenkort nadere informatie zal verstrekken op hun blogs met de release datums en dat de updates alleen beschikbaar komen via PC Companion en Bridge voor de Mac en niet als een over the air download. Sony zal de gebruikers ook niet waarschuwen wanneer hun update beschikbaar is, zodat zij echt goed ge´nformeerd en weloverwogen moeten besluiten de update te downloaden.

Geschreven door Marco Korthout @ 15 apr. 2012 1:32
Tags
ICS Sony Xperia

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud