De Google Nexus 7 vanaf 3 september naar Europa

De Google Nexus 7 vanaf 3 september naar Europa
De Google Nexus 7 vanaf 3 september beschikbaar in Frankrijk, de andere Europese landen volgen kort daarop.

Fnac, een van de grotere retailers in Frankrijk, biedt het 16GB model aan voor €249.90.




De retailer was reeds begonnen met de mogelijkheid vooraf te bestellen (pre-orders), echter zou dat een vergissing zijn geweest. De pre-order link is nu verdwenen, echter met een verklaring van Fnac dat de reeds aangevraagde pre-orders wel behandeld zullen worden.

Google zal voor de andere landen de tablets ook aanbieden via de Google Play winkel, maar aangezien de Nexus 7 16GB nu al vaak uitverkocht is in de UK en VS Google Play winkels, is het helemaal raar idee om je Nexus 7 te bestellen via een retailer. Je vraagt je af hoe dat straks dan wel niet moet gaan, Google kan de vraag nu al niet meer aan.

Dat Google haast maakt is natuurlijk logisch, ze willen zoveel mogelijk Nexus tablets verkopen voordat bijv. de mogelijke iPad Mini van Apple op de markt komt.

Tot nu toe zijn de tablets van Google (Asus) een groot succes, de 8GB en zeker ook het 16GB model, goedkoop maar met fantastische specs.

Spanje, Italië en Duitsland worden ook genoemd als landen waar je in september de Nexus 7 kunt kopen, ons kleine Nederland nog niet :-(

Geschreven door Marco Korthout @ 22 aug. 2012 17:17
Tags
Google Google Play Nexus 7

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud