Firefox introduceert nieuwe updater

Firefox introduceert nieuwe updater
Het wordt steeds lastiger om updates en juiste versies van de Firefox webbrowser bij te houden. Dat ziet Mozilla nu ook en komt daarom met een nieuwe updatetool. Het installeren van Firefox-updates moet daarmee sneller en eenvoudiger gaan.

De tool is een zogeheten 'stub installer' die het het volledige computersysteem van een gebruiker doorzoekt om daarna de meest download(s) erbij te zoeken. Een soortgelijke updater zit er ook al bij de Google Chrome webbrowser ingebakken.
Mozilla heeft voorlopig alleen een nightly build van de stub installer online gezet voor Windows-gebruikers.
Na 8 oktober kun je de tool hier downloaden.

Geschreven door Marco Korthout @ 8 okt. 2012 14:20
Tags
mozilla Firefox

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud