Google gaat al zijn chatdiensten samenvoegen tot Babble

Google gaat al zijn chatdiensten samenvoegen tot Babble
De chatdiensten van Google hebben een probleem, ze kunnen niet of moeizaam met elkaar samenwerken. Van de vele diensten van Google (Google Talk, Google Hangouts, Google Voice, Google Messenger, Google Drive Chat en de chatservice in Google+) werken alleen Google Talk in Gmail en Google+ goed samen.

Google gaat al deze diensten samenvoegen tot één chatdienst met de naam Babble (volgens Geek.com), waardoor dat probleem uit de wereld is. En het zou met een mooie Adroid-app wel eens een grote concurrent kunnen worden van WhatsApp en Skype.
In Babble kun je straks foto's delen in de chatvensters, net als in de G+ Messenger en een Hangout starten met iemand uit je contactenlijst.

De nieuwe chatdienst wordt helemaal vanaf de grond opnieuw ontwikkeld. Niet bekend wanneer de dienst beschikbaar komt.

Geschreven door Marco Korthout @ 20 mrt. 2013 4:16
Tags
Google Google Plus Babble chatdienst Google Talk

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud