Opera Mail vrijgegeven

Opera Mail vrijgegeven
Veel commotie toen Opera aankondigde dat het niet allleen voor de Opera browser over zou stappen op WebKit, de engine die ook gebruikt wordt door Safari en Google Chrome, maar dat de e-mailclient daar geen onderdeel meer van zou uitmaken. Voor veel gebruikers van Opera zeker een van de redenen deze browser te gebruiken.

Hoewel de browser zelf nu een beetje een kloon gaat worden van Chrome, kunnen de fans van de Opera Mail client deze gewoon blijven gebruiken. Althans als een aparte applicatie.
Vandaag heeft Opera de Final versie van Opera Mail beschikbaar gesteld.

En het is helemaal geen slechte applicatie. Ik gebruik het nu een paar week, er was al een eerdere versie beschikbaar, en het werkt helemaal niet onprettig. Met een bijzonder overzichtelijke interface en met alle basisfuncties aanwezig. De echte geavanceerde features zul je er niet vinden, maar die gebruiken de meesten onder ons toch niet. • Handige labels
 • Uitstekende sorteermogelijkheden
 • Ingebouwde feedlezer
 • Nieuwsgroepen
 • Intu´tieve instellingen  Opera Mail downloaden

  Geschreven door Marco Korthout @ 11 jun. 2013 14:08
 • Tags
  E-mail Opera Opera Mail

  © 2022 AfterDawn Oy

  Hosted by
  Powered by UpCloud