Skype video-messaging nu gratis voor alle gebruikers

Skype video-messaging nu gratis voor alle gebruikers
Vier maanden geleden kwam Skype met video-messaging, een mix van haar instant-messaging en videochat services.

Echter, hoewel de videodienst goed werd ontvangen, werd het beperkt omdat je een premium Skype-account nodig was om het onbeperkt te kunnen gebruiken. En wanneer er een heel goed en misschien wel beter alternatief beschikbaar is als de Google Hangouts, zullen veel gebruikers overstappen. En kan Microsoft maar één ding doen.
En dat deed het, vanaf vandaag is deze service helemaal gratis voor alle gebruikers, ongeacht het type account. Videochat opties zijn nu beschikbaar voor de desktop versies van Skype, iOS, Android en BlackBerry.

Vreems is wel dat bezitters van een Windows Phone geen videoberichten kunnen verzenden, maar voorlopig alleen kunnen ontvangen.Geschreven door Marco Korthout @ 28 jun. 2013 9:16
Tags
Microsoft Skype Gratis Windows Live Messenger

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud