Sony gaat nieuwste serie van Netflix produceren

Sony gaat nieuwste serie van Netflix produceren
Sony heeft aangekondigd dat zij het nieuwste tv-serie voor Netflix gaat produceren, een 13-delige serie die eerst exclusief bij Netflix in première gaat. De psychologische thriller komt van de hand van de makers van de topserie "Damages". De serie is nog naamloos.

Sony Pictures Television, het productiebedrijf achter titels als Breaking Bad en The Shield, is hiermee de eerste belangrijke Hollywood studio die originele content produceert voor de het streaminggigant.
"We zijn bereid nieuwe dingen te proberen en te gokken op de toekomst" zegt Steve Mosko, president van Sony Pictures Television. "We zijn er klaar voor, het is een uitdaging te laten zien dat een belangrijke studio zaken kan doen met een dergelijke videodienst."

Er zijn nog maar een paar details bekend over de nieuwe serie, maar de makers zeggen dat het een verkenning is in "de complexe relaties tussen ouders en kinderen, broers en zusters , met de bijbehorende rivaliteit, afgunst en het verraad die je in iedere familie tegenkomt."

Andere studio's hebben ook aangegeven in gesprek te zijn om nieuwe content te gaan produceren voor de streaming service, w.o. Fox en WB.

Geschreven door Marco Korthout @ 15 okt. 2013 12:37
Tags
Sony Netflix Sony Pictures Television tv-series

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud