Met Mammoth snel foto's, documenten, mp3, etc. opslaan en delen met anderen

Met Mammoth snel foto's, documenten, mp3, etc. opslaan en delen met anderen
De nieuwe service Mammoth is een superhandige dienst om alles wat je tegenkomt op het internet snel en gemakkelijk te bewaren op één centrale plek. Je bewaart de items als documenten, tekst, foto's, mp3's of andere bestanden op een van je boards. Je kunt zoveel boards aanmaken als je wilt, die je dan weer kunt delen met anderen, waardoor je gezamenlijk aan een bepaald idee of artikel kunt werken.

Een mooi voorbeeld is het plannen van een reis. Je maakt een board aan voor je vakantiebestemming en deelt deze met je reisgenoten. Nu kun je tijdens het surfen langs alle websites over je vakantiebestemming alle kaartjes, tips, reiskosten, foto's en andere nuttige zaken snel opslaan op dat board. Je kunt er opmerkingen aan toevoegen en reageren op de opmerkingen en items die je reisgenoten hebben toegevoegd.
Toevoegen gaat helemaal eenvoudig via de Google Chrome extensie.
Zie onderstaande video.






Kortom, je kunt er diverse handige toepassingen voor bedenken.
Het deed mijzelf een heel klein beetje denken aan Google Wave, maar dan veel simpeler.

Mammoth verkeert nog in een betafase, maar je kunt je naam nu al wel reserveren.
Je komt dan op een wachtrij.
Ik heb zelf een dikke maand moeten wachten tot mijn account daadwerkelijk werd aangemaakt.
Je krijgt 5GB gratis tot je beschikking en wanneer je je via mijn account aanmeld krijg je er direct 1GB extra bij (en ik ook =)).

Er bestaat een mogelijkheid om de wachtrij te omzeilen, hiervoor moet ik je als editor voor een board uitnodigen. Je krijgt een uitnodiging en direct toegang .. zonder op de wachtrij geplaatst te worden.
Dus wanneer je geen geduld hebt en Mammoth direct wilt uitproberen,
laat het mij dan weten via een reactie met je e-mailadres en nodig ik je uit als editor zodat je direct aan de slag kunt.





Geschreven door Marco Korthout @ 1 dec. 2013 12:26
Tags
Mammoth

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud