Ubisoft onthult nieuwe Snowdrop gaming engine.

Ubisoft onthult nieuwe Snowdrop gaming engine.
Ubisoft heeft haar nieuwe Snowdrop gaming engine onthuld, een echt "next-gen" systeem dat features aan boord heeft die je voorheen alleen zag bij de duurdere speelfilms.

De uitgever gebruikt de nieuwe engine voor de aankomende game "Tom Clancy's 'The Division.'" Er is nog weinig bekend over de details, maar Ubisoft heeft een 2 minuten durende videoclip vrijgegeven om alvast wat van de geweldige features te laten zien uit de game.
Wel dat de engine overweg kan met dynamische dag en nacht periodes, dynamische verlichting, dynamische weersomstandigheden als smeltende sneeuw op auto's na verloop van tijd of wanneer het warmer wordt en real-world schade aan oppervlaktes/items/gebouwen wanneer daar op geschoten wordt.

De game wordt in 2014 verwacht voor de Xbox One, PS4 en PC.Geschreven door Marco Korthout @ 15 dec. 2013 21:11
Tags
Ubisoft Snowdrop

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud