iOS7 jailbreak vrijgegeven

iOS7 jailbreak vrijgegeven
Het heeft niet echt lang geduurd, maar de nieuwste versie van Apple's iOS7 is dan eindelijk ook succesvol gejailbreaked. De jailbreak is nu beschikbaar via evasi0n.com.

Met de jailbreak is het mogelijk de blokkades die Apple heeft aangebracht in haar iPad / iPhone besturingssysteem te omzeilen. Na installatie van de jailbreak kunnen gebruikers wisselen van de officiele App Store naar alternatieve app-stores, zoals Cydia, waar je o.a. materiaal vindt die Apple niet in haar eigen App Store toestaat. Materiaal met geweldadige (boven het niveau dat Apple acceptabel vindt) games, porno en apps die concurreren met Apple's eigen software.
Het installeren van de jailbreak vereist of een Windows of Mac computer, eenn USB-kabel en de het te jailbreaken apparaat. Eigenlijk overbodig te vermelden, maar een recente back-up van het apparaat wordt aanbevolen voordat je gaat jailbreaken. En omdat het toch nog een redelijk complex gebeuren is, moeten jailbreaks, roots, etc. bij voorkeur uitgevoerd worden door personen die weten waar ze mee bezig zijn. Gaat het verkeerd, bestaat de kans dat je apparaat "gebrickt" wordt en ben je hoogstwaarschijnlijk je garantie kwijt.Geschreven door Marco Korthout @ 22 dec. 2013 19:28
Tags
Apple iPhone iPad jailbreak iOS 7

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud