De maker van Flappy Bird verwijdert de game vandaag uit de App Store

De maker van Flappy Bird verwijdert de game vandaag uit de App Store
Dong Nguyen, de ontwikkelaar van Flappy Bird, de hit app die bovenaan in de rankings van de App Store staat, heeft op Twitter beloofd om de app uit de App Store te verwijderen. Hij zit namelijk niet te wachten op al die overdreven aandacht die de game krijgt.

Nguyen heeft herhaaldelijk op Twitter aangegeven dat de pers het succes van de game overschat en dat hij al die aandacht helemaal niet wil.
"Geef mij alsjeblieft rust!"
Hij zei gisteren dat het van plan is de game uit de App Store te verwijderen, maar dat hij door gaat met het ontwikkelen van games. Dat hij verder niet is ge´nteresseerd in de toekomst van Flappy Bird en dat hij de app niet gaat verkopen aan een andere ontwikkelaar. Verder geeft hij op Twitter aan dat het niets met illegale issues van doen heeft, dat hij er gewoon genoeg van heeft.Eergisteren werden alle sociale deelfuncties via een update al uit Flappy Bird verwijderd.
De game is op moment van schrijven nog steeds gratis beschikbaar.

Geschreven door Marco Korthout @ 9 feb. 2014 1:18
Tags
Flappy Bird Game

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud