Youtube geeft hele albums en top tracks weer bij zoeken op artiest

Youtube geeft hele albums en top tracks weer bij zoeken op artiest
Een nieuwe feature van Youtube maakt het nu nog gemakkelijker om informatie te vinden over je favoriete artiesten. Wanneer je op Youtube zoekt naar een muzikant of band, vind je nu aan de rechterkant een zijbalk waarin alle top tracks, de complete albums en gerelateerde artiesten overzichtelijk worden weergegeven.

Zoek je bijvoorbeeld op Pearl Jam, zie je direct de beste nummers en de albums van de band.
Wanneer je op het knopje Toptracks klikt wordt er een mooie Toptrack afspeellijst geladen met voor Pearl Jam maar liefst 100 tracks die je kunt afspelen. Door op een van de albums te klikken krijg je aan afspeellijst met alle nummers uit dat album te zien.Geschreven door Marco Korthout @ 15 feb. 2014 1:36
Tags
Youtube Toptracks albums

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud