Top 10 week 12 meest gedownloade films via BitTorrent

Top 10 week 12 meest gedownloade films via BitTorrent
De top 10 van week 12 met de meest gedownloade films via BitTorrent, samengesteld door TorrentFreak. Met deze week 3 nieuwkomers en '47 Ronin' als aanvoerder van deze lijst.
Dit is natuurlijk geen aanmoediging om illegaal films te downloaden, alleen ter informatie en vermaak. En in Nederland is het trouwens nog steeds niet verboden om films te downloaden om deze te bekijken.

Het uploaden is wel verboden en daarom zou het gebruik van de applicatie Popcorn Time, waarmee je films via torrents kunt streamen en zo tijdens het downloaden al te bekijken, wellicht niet helemaal toegestaan kunnen zijn. Popcorn Time kun je hier downloaden.





1. 47 Ronin (trailer)
2. The Hobbit: The Desolation of Smaug (trailer)
3. The Pirate Fairy (trailer)
4. Anchorman 2 (trailer)
5. The Wolf Of Wall Street (trailer)
6. Frozen (trailer)
7. 12 Years A Slave (trailer)
8. 300: Rise of an Empire (trailer)
9. Bad Country (trailer)
10. Gravity (trailer)





Zelf de film Snowpiercer bekeken die bij ons op 3 april in de bioscoop komt.
En dat is zeker wel een vermakelijke film. Een experiment om de opwarming van de aarde te stoppen is uitgelopen op een dodelijke mislukking. Een nieuwe IJstijd is aangebroken. De laatste overlevenden van de ramp reizen in de sneltrein Snowpiercer nonstop over de wereld. De voorste wagons zijn voor de rijken, achterin zitten de armen. Een revolutie is onvermijdelijk.

Geschreven door Marco Korthout @ 26 mrt. 2014 22:19
Tags
BitTorrent Top 10 speelfilms

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud