Exclusief: HTC One Mini M8 gelekt door retailers

Exclusief: HTC One Mini M8 gelekt door retailers
We weten al een tijdje dat de HTC One (M8) er een kleine broertje bij krijgt. Sinds februari worden er al geruchten en lekken over de HTC One mini 2 al verspreid. We kunnen er nu echter vanuit gaan dat die er echt aan zit te komen en we hebben de prijzen ook al!

Volgens de geruchten beschikt de kleinere versie van de M8 over dezelfde aluminium body, maar is het scherm verkleind naar 4.5 inches. Met een beeldschermresolutie van 720p, met een Snapdragon 400 in plaats van 801 en een camera zonder UltraPixel, maar met meer megapixels (13mpix vs 4mpix).
Volgens twee verschillende online retailers in Finland komt het model aankomende dinsdag 13 mei op de markt. Met een prijs van rond de 520 euro.

De retailers spreken trouwens over de HTC One Mini M8 in plaats van HTC One mini 2.

Geschreven door Marco Korthout @ 8 mei 2014 12:37
Tags
HTC HTC One Mini HTC One Mini M8 HTC One mini 2

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud