Straks Netflix via Xbox bekijken zonder Xbox Live Gold account?

Straks Netflix via Xbox bekijken zonder Xbox Live Gold account?
Volgens bronnen van Ars hebben gebruikers van Xbox One en Xbox 360 straks geen Xbox Live Gold lidmaatschap meer nodig om Netflix, Hulu en andere streaming services te kunnen bekijken.

De belangrijkste concurrenten van Microsoft hebben de multimedia streaming-apps niet achter een betaaldienst geplaatst, wat natuurlijk nadelig is voor de marktpositie van Microsoft. Om die achterstand in te lopen zal het bedrijf deze beperking moeten opheffen. En volgens de bronnen is dat binnenkort zover.
Be bronnen zeggen op de hoogte te zijn gebracht van de plannen voor Microsoft's E3 press event van volgende maand. Verwacht wordt wel dat Microsoft ter compensatie andere diensten achter de paywall gaat plaatsen, echter is niet duidelijk of dit bestaande op nieuwe diensten betreft, zoals bijv. de diensten van Xbox Entertainment Studios.

Ars zegt er wel bij dat het nog helemaal niet vaststaat en dat Microsoft nog altijd van gedachte kan veranderen voor de keynote op June 9.

Bron: Ars

Geschreven door Marco Korthout @ 13 mei 2014 18:14
Tags
Microsoft XBox 360 Netflix Xbox One Hulu
  • 1 reactie
  • GameLogic (unverified)

    Ik heb vandaag een bericht op men Xbox One gekregen hierover samen met het bericht dat Games voor Gold naar de One komt.
    Dus Microsoft lijkt niet te wachten op de E3. De wijzigingen gaan vanaf Juni in.

    13.5.2014 21:05 #1

© 2023 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud