The Expendables 3 nu al gelekt op internet

The Expendables 3 nu al gelekt op internet
The Expendables 3 is gelekt op het internet en in de eerste 12 uur al meer dan 100.000 keer via BitTorrent gedownload. De nieuwste actiefilm met zo'n beetje alle actiehelden aan boord, is bij ons pas vanaf 14 augustus in de bioscopen te zien en de wereldpremière is op 4 augustus in Londen.

Noem maar een actieheld en hij doet wel mee: Sylvester Stallone, Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer, Randy Couture, Terry Crews, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Glen Powell, Victor Ortiz, Robert Davi, Mel Gibson, Harrison Ford en Arnold Schwarzenegger




Op zich is het niet vreemd dat films te downloaden zijn op het internet, er is eigenlijk altijd wel iemand die een DVD of video deelt via BitTorrent of usenet. Zijn er nog geen officiële DVD's beschikbaar, wordt er wel stiekem een cammetje opgenomen in een bioscoop. Bij grote producties als deze actiefilm komen de Blu-rays en DVD's meestal ook pas veel later.
In dit geval is het een kleine ramp voor de filmstudio's Nu Image en Millennium Films.
Het kon niet anders dat deze film een grote hit zou worden op het grote doek. Het loopt waarschijnlijk iets andere, het wordt wel een grote hit
... op The Pirate Bay en andere torrentsites.





De gelekte film betreft een DVDscreener. Een DVDscreener (DVDSCR) is een kopie van een film (op dvd-disc) die door de filmstudio's wordt verstuurd naar de pers, een jury of andere promotiedoeleinden, nog voor de officiële release. De kwaliteit van deze kopieën is over het algemeen erg goed, maar bevatten meestal wel extra informatie op het beeld, zoals time-codes, zwart/wit scènes logo's, serie-nummers en speciale boodschappen. De DVDscreeners worden beveiligd met unieke serie-nummers, echter is dat zeer ineffectief gebleken, omdat deze simpelweg verwijderd kunnen worden.

Productiebedrijf Nu Image staat er trouwens om bekend dat zij illegale downloaders aanklagen.
U bent gewaarschuwd!

Bron

Geschreven door Marco Korthout @ 25 jul. 2014 13:45
Tags
Piraterij gelekt The Expendables 3 DVDScreener

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud