Google Now Launcher uitgebracht voor meer Android-toestellen

Google Now Launcher uitgebracht voor meer Android-toestellen
Google heeft de Google Now Launcher beschikbaar beschikbaar gesteld voor alle Android-apparaten die draaien op Android 4.1 Jelly Bean of hoger. Met Google Now Launcher heb je de clean-Android interface tot je beschikking, met de assistentie van Google Now binnen handbereik.

De Google Now Launcher-app is al geruime tijd exclusief voor Nexus-apparaten beschikbaar in de Google Play Store. Met de update van vandaag kunnen ook andere Android-apparaten daar gebruik van maken.
Met de Launcher krijg je met ÚÚn veegbeweging toegang heeft tot Google Now. Door op je primaire startscherm naar rechts te vegen kun je Google Now-kaarten openen met de juiste informatie op het juiste moment.

✔ Sneller zoeken: tik op het zoekvak om je zoekopdracht onmiddellijk op te geven.
✔ Gemakkelijk toegang tot je Google-producten en -services, zoals Gmail, YouTube en Google Maps.
✔ Groter weergavegebied: de status- en navigatiebalken zijn nu doorzichtig, waardoor je achtergrond meer ruimte krijgt en zelfs zichtbaar is wanneer u je lade met apps uitvouwt (indien ondersteund op het apparaat).
✔ Intu´tieve achtergrondkiezer: selecteer een afbeelding die is opgeslagen op je apparaat of in de cloud. Positioneer de achtergrond en bekijk een voorbeeld voordat je de achtergrond instelt.Met Google Now wordt relevante informatie op het juiste moment weergegeven via handige informatiekaarten. Informatie over het weer, je afspraken, het verkeer, openbaar vervoer, bezienswaardigheden in de buurt, valutakoersen en meer.

Niet alle functies van Google Now zijn beschikbaar in Nederland.

Google Now Launcher downloaden

Geschreven door Marco Korthout @ 2 aug. 2014 11:01
Tags
Google Android Google Now Launcher

© 2023 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud