Marvel Heroes - gratis actie-game met je favoriete superhelden

Marvel Heroes - gratis actie-game met je favoriete superhelden
We mogen niet klagen over de zomer, veel mooie hele warme dagen achter de rug. Het weer is zich nu weer een beetje aan het normaliseren, wat voor ons betekent dat het minder warm wordt en weer regelmatig regent. Tijd dus om weer achter de computer plaats te nemen en te gaan gamen.

Bijvoorbeeld met de gratis Marvel Heroes, een action-packed multiplayer online game ontwikkeld door David Brevik, de man achter Diablo en Diablo 2.




Marvel Heroes combineert de core game-play stijl van Action RPG's en MMO's met een grote verzameling superhelden uit de Marvel Universe. In de game kunnen spelers hun favoriete Marvel superhelden verzamelen en spelen (Iron Man, Thor, Wolverine, Hulk, Spider Man, Captain America en anderen). Werk samen met vrienden en probeer Doctor Doom te stoppen bij het vernietigen van de wereld.

De Cosmic Cube is een apparaat met ongelofelijke kracht, die in het bezit is van Dr. Doom, die met de Cube de wereld wil hervormen naar zijn hand. Met de hulp van kwaadwillige bondgenoten gaat hij de strijd aan met de superhelden.

Kun jij Doctor Doom's sinistere plan stoppen voordat het te laat is?



Wanneer je de installiebestand downloadt ben je er nog niet. De installer gaat na opstarten meer dan 10 GB aan patches en data downloaden. Zijn die eenmaal binnen en je heb je geregistreerd kun je online gamen.



Marvel Heroes downloaden
Meer over Marvel Heroes

Geschreven door Marco Korthout @ 10 aug. 2014 1:13
Tags
Marvel Marvel Heroes 2015 online game

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud