WPS Office Free 2014 als alternatief voor MS Office

WPS Office Free 2014 als alternatief voor MS Office
WPS Office Free 2014 (beta) is een functierijk officepakket die zonder problemen als alternatief kan dienen voor het grote en prijzige MS Office pakket. De vorige versie droeg nog de naam Kingsoft Office Free 2013. De gratis versie doet niet veel onder voor de Pro-versie, het enige verschil zit eigenlijk in de VBA/Macro functionaliteit.

Natuurlijk bestaan er nog twee waardige alternatieven, te weten LibreOffice en Apache OpenOffice, maar toch is WPS Office zeker het vermelden waard.
Eenmaal geÔnstalleerd heb je de beschikking over een snel en functierijk tekstverwerkingspakket, compatibel met MS Office documenten. En een prachtige gebruikersinterface, overzichtelijk, veel mooie en handige online sjablonen, met tabbladen en alle functies binnen handbereik.
Het hele pakket is 60MB groot (of klein eigenlijk) en bestaat uit Writer, Spreadsheet en Presentation en is volledig compatibel met Microsoft PowerPoint, Word en Excel (DOC, XLS, PPT, TXT en meer).WRITER is volledig compatibel met Microsoft Word, met alle opmaak- en lay-outfuncties die je ook in de commerciŽle pakketten terugziet, met geavanceerde samenwerkingsfuncties en meer. Opslaan als PDF-bestand behoort tot de mogelijkheden, alsmede je documenten beveiligen via encryptie.
En wat ook niet onvermeld mag blijven is de gratis add-in om mooie pagina-omslag e-books te maken.

SPREADSHEETS is de tegenhanger van Microsoft Excel en is daar ook volledig compatibel mee, met meer dan 160 formules en functies en veel meer. Kortom, een volwaardig programma voor je werkbladen.Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor PRESENTATION, compatibel met Powerpoint en met alle functies aan boord die je nodig hebt om schitterende presentaties te maken.

WPS Office Free downloaden
Website Kingsoft Office Software

Helaas nog niet in het Nederlands


Geschreven door Marco Korthout @ 31 aug. 2014 5:42
Tags
Freeware Uitgelicht WPS Office Free 2014 Office

© 2023 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud