Webversie van Newzbin vanaf vandaag beschikbaar.

Webversie van Newzbin vanaf vandaag beschikbaar.
Na een testperiode is de webversie van Newzbin vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar. De huidige desktopapplicatie is al een tijdje te gebruiken en was die in het begin nog magertjes gevuld, tegenwoordig is er voldoende content te vinden. Veel posters en spotters zijn overgestapt van Spotnet naar Newzbin of gaan dat nog doen. Steeds meer trollen en troep op Spotnet, op Newzbin heb je daar geen last van.

De webversie is een vereenvoudigde uitvoering van de desktopapplicatie en is geoptimaliseerd voor Firefox, Opera, Chrome en Safari. Als je al een account hebt bij Newzbin kun je die gebruiken, anderen kunnen die snel aanmaken.
Wat direct opvalt wanneer je bent ingelogd is naast de overzichtelijke vereenvoudigde interface en de nieuwe HD moviebox knop, is de snelheid. Is de desktopapplicatie, bij mij althans, vaak traag, de webversie is lekker snel.
Hopen dat de snelheid niet teveel daalt bij het stijgen van de populariteit.Nieuw is HD moviebox, hiermee kun je razendsnel door de allerbeste topfilms in hoge kwaliteit browsen.
Je krijgt een mooi overzicht van de allernieuwste en populaire films te zien, op een Popcorn Time of Netflix achtige manier. Met knoppen voor meer info en om naar de spots te gaan om deze binnen te slurpen.
Mooi gedaan.
HD moviebox is overigens de rest van dit jaar door iedereen te gebruiken en na 1 januari 2015 alleen voor Special Members. Je kunt Special Member worden door een donatie te doen.
De Newzbin Webversie is ook nog eens heel goed te gebruiken op mobiele apparaten zoals tablets en Ipads. En in combinatie met Sabnzbd (in te stellen via de instellingen) is deze webversie zeker een mooie aanvulling voor de usenet community.

De adressen van Newzbin Web zijn:

http://web.newzbin.org
https://web.newzbin.org


Geschreven door Marco Korthout @ 7 dec. 2014 15:56
Tags
Usenet Spotnet Newzbin HD Moviebox

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud