Eerste 4 afleveringen Game of Thrones seizoen 5 gelekt

Eerste 4 afleveringen Game of Thrones seizoen 5 gelekt
Gisteravond was de première van HBO's hitserie Game of Thrones, met de eerste van 10 nieuwe afleveringen voor seizoen 5. Maar de kans is groot dat veel mensen de eerste vier afleveringen al hebben gezien. Zaterdagavond verschenen er tot ieders verbazing niet alleen de eerste, maar liefst vier afleveringen van de serie online, op de bittorrent sites en natuurlijk ook via het usenet.

De lek staat waarschijnlijk in verband met de screener die van tevoren naar recensenten gestuurd werd. De kwaliteit is redelijk goed, met alleen een weggewerkt watermerk in beeld.
Volgens TorrentFreak zijn de vier afleveringen alleen al in de eerste 3 uur meer dan 100.000 keer gedownload.

De vraag is nu natuurlijk; ga ik nu al direct de vier beschikbare afleveringen bekijken in een mindere kwaliteit en moet ik hoogstwaarschijnlijk een maand wachten op aflevering 5, of ga ik de serie via de officiële HBO kanalen volgen met een uitstekende kwaliteit en wacht ik steeds een weekje.

Overigens bestaan er geruchten dat ook de afleveringen 5 en 6 binnenkort beschikbaar komen.

Geschreven door Marco Korthout @ 13 apr. 2015 11:07
Tags
HBO Game of Thrones

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud