Origineel Popcorn Time team steunt populaire Popcorn Time fork

Origineel Popcorn Time team steunt populaire Popcorn Time fork
Popcorn Time wordt heden ten dage door miljoenen mensen gebruikt om films en tv-series te bekijken, echter weet niet iedereen dat de originele Popcorn Time project een dik jaar geleden werd beŽindigd. De Argentijnse ontwikkelaars hadden geen trek in gedoe en trokken onder druk van van de grote filmmaatschappijen de stekker er alweer na een paar maanden uit.

De broncode was als opensource beschikbaar en Popcorn Time werd op verschillende fronten doorontwikkeld. De ene na de andere Popcorn Time fork zag het levenslicht. Maar eigenlijk zijn er maar twee belangrijke spelers over gebleven. De Popcorn Time fork die bij ons op Afterdawn te downloaden is en de Time4Popcorn fork (die om het gemakkelijk te maken verder ook gewoon dezelfde naam gebruik - Popcorn Time). Wanneer ik er iets over schrijf heb ik het voor het gemak over de fork met de betaalde VPN en de andere (Time4Popcorn) met de gratis VPN.
De eerste fork (popcorntime.io), de versie met de betaalde VPN en die hier te downloaden is, krijgt nu de steun en hulp van een paar van de originele ontwikkelaars. De Argentijnen zijn niet toegetreden tot het team, maar hebben verklaard achter de bewuste fork te staan. De originele website (getpopcornti.me) stuurt de bezoekers nu door naar popcorntime.io.

Op het blog van Popcorn Time schrijft KsaRedFx:
We recently went from the "unofficial official" to just simply the "official" Popcorn Time.
Geschreven door Marco Korthout @ 13 aug. 2015 13:27
Tags
Torrents Popcorn Time Time4Popcorn

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud