Spotnet update naar v2.0.0.147

Spotnet update naar v2.0.0.147
Naast de originele Spotnet versie 1.8xx is er al een tijdje een versie 2.0 beschikbaar. Versie 2 is een vertakking van de originele versie en is volop in ontwikkeling. In tegenstelling tot versie 1.8 die heel af en toe wordt bijgewerkt en vooral wordt aangevuld met tools van derden. Vandaag kwam versie 2.0.0.147 uit van de in mijn ogen toch betere Spotnet versie.

Was het in het begin nog lastig om de nieuwste versie daarvan te vinden, je kon hier een oudere versie downloaden en die laten updaten naar de nieuwste, nu is er zelfs een eigen website waar je kunt downloaden.
Natuurlijk kun je nu ook de nieuwste versie bij ons downloaden.In de loop van de tijd is er veel gesleuteld aan Spotnet 2. Zo is het overgestapt van SABnzbd naar NzbGet om de bestanden te downloaden. NzbGet is sneller, gebruikt minder CPU en is gebruikersvriendelijker. Naast het toch al handige download venster kun je ook het Geavanceerde Download Management venster van NzbGet gebruiken.
Verder opties als automatische programma updates, automatische blacklist/whitelist, automatische post updates, betere filters, thumbnail overzicht, onbetrouwbare afzenders niet weergeven, enz enz.
Allemaal extra's waarvoor je in de originele versie extra tools van derden moet gebruiken.

Nu heb ik de oude versie allang niet meer gebruikt, maar het was altijd zo dat je de versie 2 gewoon naast je oude versie 1.8x kon installeren. Proberen kan dus geen kwaad.

Geschreven door Marco Korthout @ 18 dec. 2015 15:25
Tags
Usenet Spotnet nieuwsgroepen NzbGet
 • 2 reacties
 • Cor1

  Ik wil graag de reacties van spotnet uitschakelen

  29.12.2015 11:20 #1

 • Plankje

  Kan heel eenvoudig via
  Bewerken > Instellingen
  en daar bij de ongewenste opties de vinkjes weghalen.  "Learning to ignore things is one of the great paths to inner peace."

  29.12.2015 21:18 #2

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud