Facebook introduceert nieuwe reactieknoppen

Facebook introduceert nieuwe reactieknoppen
Vanaf vandaag kunnen alle gebruikers van Facebook met meerdere mogelijkheden op een bericht reageren. Kon je voorheen alleen maar iets leuk vinden, vanaf vandaag kun je eindelijk ook aangeven dat je iets helemaal niet leuk vindt.

De traditionele like-knop is uitgebreid met 5 andere smileys, naast 'Vind ik leuk' kun je nu ook aangeven dat je een bericht grappig, geweldig, verbluffend, verdrietig of boosmakend vindt.
Om te reageren met één van de smileys, ga je op de computer met je muis op de Like-knop staan, waarna de smileys worden weergegeven om snel te kunnen aangeven wat je van het betreffende bericht vindt. Op je mobiel moet je hiervoor de Like-knop ingedrukt houden.

Blog Facebook

Geschreven door Marco Korthout @ 24 feb. 2016 15:42
Tags
Facebook Social Media reactieknoppen Niet Leuk!

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud