Weggeefactie Watch Dogs

Weggeefactie Watch Dogs
Tijdens de weggeefactie van 7 t/m 13 november 2017 geeft Ubisoft de populaire game Watch Dogs gratis weg.

Watch Dogs speelt zich af in de stad Chicago en draait om het hoofdpersonage Aiden Pearce, een briljante hacker die in zijn gewelddadige jeugd al riskante criminele activiteiten ondernam. Met zijn bijzondere mobiele telefoon kan hij alles wat te maken heeft met ctOS hacken. Dit gebruikt hij om aan de politie te ontkomen, of simpelweg om de beelden van beveiligingscamera's te bekijken. Verder kan hij persoonlijke informatie van zijn doelwitten downloaden, om ze zo (gemakkelijker) te kunnen lokaliseren. Ook kan de speler bijvoorbeeld verkeerslichten hacken, om op deze manier een ongeluk als dekking te creŽren. In het spel is het mogelijk om met een auto te rijden en met boten te varen, vliegende voertuigen zijn echter niet mogelijk. Ook een trein besturen is niet mogelijk, maar de speler kan de trein wel hacken.
Naar de weggeefactie.Geschreven door Marco Korthout @ 7 nov. 2017 12:27
Tags
Games Ubisoft Giveaway Watch_Dogs

© 2023 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud