Firefox voor Android 14 Beta met Flash ondersteuning

Firefox voor Android 14 Beta met Flash ondersteuning
Mozilla blijft druk met de ontwikkeling van hun Firefox Android mobiele browser. Er is een nieuwe Beta versie 14 beschikbaar met nog meer verbeteringen en een volledig nieuwe gebruikersinterface.

Naast de nieuwe UI beschikt de nieuwste Firefox beta over ondersteuning voor Flash en een nieuwe startpagina. Mozilla heeft bovendien de minimum systeemeisen geupdate en de mobiele browser geoptimaliseerd om ook goed met Android 2.2 Froyo apparaten te werken.
Mozilla geeft zelf aan dat met de laatste update ook de prestaties significant zijn verbeterd, snellere opstart en paginalaadtijden, betere leesbaarheid van de tekst en een betere touch responsiveness.

Firefox voor Android 14 Beta is nu beschikbaar als gratis download via de Google Play winkel en moet volledig compatibel zijn met alle apparaten die draaien op Android 2.2 Froyo en hoger.Geschreven door Marco Korthout @ 16 mei 2012 3:19
Tags
Android mozilla Firefox

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud