Straks betalen voor IObit Game Booster

Straks betalen voor IObit Game Booster
IObit stopt met het gratis aanbieden van de populaire applicatie.

IObit, een softwareontwikkelaar die betaalde en freeware applicaties aanbiedt, waarschuwde dat de populaire Game Booster applicatie voor Windows vanaf 30 juni 2012 niet meer als freeware beschikbaar zal zijn. Na die datum zullen gebruikers een licentie moeten kopen voor Game Booster.
Game Booster is een één-klik applicatie dat probeert systeembronnen vrij te maken en die beschikbaar te stellen voor het spelen van games. Met één klik kun je die services en bronnen later gemakkelijk weer activeren. De software is al miljoenen keren gedownload van IObit en download portals.

We willen de gamers graag tevreden houden en Game Booster verbeteren met praktische functies om aan de wensen van de gamers te voldoen,
zegt Kevin Zhou, marketing director bij IObit,
Gamers vragen om hoge snelheid en een stabiel systeem tijdens het spelen van games. Ze willen gebruikervriendelijke software en geen ingewikkelde programma's die in potentie het tegenovergestelde zou kunnen doen.


Zhou zegt ook dat verdere bijzonderheden over Game Booster later worden vrijgegeven. Gebruikers die Game Booster voor juli hebben gedownload, zullen de applicatie gratis blijven kunnen gebruiken.


Download Game Booster van AfterDawn


IObit's andere freeware applicaties zijn Advanced System Care Free, Smart Defrag, IObit Malware Fighter Free and IObit Uninstaller.

Geschreven door Marco Korthout @ 16 mei 2012 2:27
Tags
IObit Game Booster

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud