Total Commander Ultima Prime

Total Commander Ultima Prime
Gebruik je net als mij de Total Commander als je favoriete bestandsbeheerder dan is Total Commander Ultima Prime (TC UP) misschien wel iets voor jou. Dat is een verzameling van programma's en aangepaste instellingen in ÚÚn installatiepakket waarmee je de mogelijkheden van Total Commander uit kunt breiden.

Naast de aangepaste instellingen krijg je er een keur aan handige plug-ins, tools en freeware bij. De programma's zijn allemaal portable en worden keurig in een map in de TC UP-map geplaatst. Het pakket is gratis, echter is de Total Commander shareware.
Beschikt je al over een registratiecode, kun je die ook voor TC UP gebruiken.
Total Commander is altijd het eerste programma dat bij mij ge´nstalleerd wordt, wanneer ik bijvoorbeeld mijn pc opnieuw moet opbouwen qua software. En met TC UP heb je direct de beschikking over allerlei handige tools en applicaties. Tijdens de installatie krijg je de mogelijkheid om allerhande zaken aan te passen, van de gebruikersinterface, het selecteren van gewenste programma's tot aan de werking ervan.


Eenmaal ge´nstalleerd, heb je de vertrouwde Total Commander,
maar dan veel uitgebreider en met veel meer opties.Total Commander Ultima Prime downloaden

Geschreven door Marco Korthout @ 2 feb. 2014 3:33
Tags
Freeware Total Commander Ultima Prime

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud