Google geeft Chromecast SDK vrij

Google geeft Chromecast SDK vrij
Google heeft de Chromecast SDK vrijgegeven waarmee iedere ontwikkelaar Chromecast-ondersteuning kan toevoegen aan zijn applicaties. Goed nieuws voor gebruikers van de slimme tv-dongle van Google, binnenkort veel meer apps met ondersteuning voor de Chromecast.

De Google Cast SDK is de ontwikkelaarstoolkit voor de Chromecast, waarmee Chromecast-ondersteuning aan Android-, iOS- en Chrome-apps kan worden toegevoegd.
Op dit moment is de lijst met apps en diensten die de Chromcast ondersteunen nog beperkt: Netflix, Hulu Plus, HBO Go, Pandora, YouTube, Google Play TV and Movies, Vevo, Plex, Songza, Google Music, Redbull.tv, PostTV, Viki en de RealPlayer Cloud.

Kunnen we straks Uitzending Gemist en RTL XL bekijken via de Chromecast. NPO en RTL hadden al aangekondigd ondersteuning voor de Chromecast te willen bieden.Geschreven door Marco Korthout @ 4 feb. 2014 9:54
Tags
Google Chromecast SDK

© 2023 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud