HBO Go plat tijdens première Game Of Thrones

HBO Go plat tijdens première Game Of Thrones
Gisteravond ging seizoen 4 van de Game Of Thrones in première. En helemaal vlotjes ging dat niet, er keken op een gegeven moment zoveel mensen dat de server van HBO het aantal bezoekers niet meer aankon en crashte. Abonnees werd aangeraden later de herhaling te bekijken.

HBO heeft de Game of Thrones première zeker onderschat, wetende dat de tv-serie de meest illegaal uitgewisselde tv-serie ter wereld is. En dat is ook een beetje aan HBO zelf te wijden omdat zij destijds de abonnees hebben aangemoedigd hun inloggegevens van hun HBO Go account met hun vrienden te delen.
En ze hadden het kunnen zien aankomen, hetzelfde gebeurde bij de laatste aflevering van True Detective.
Wellicht moeten ze bij concurrent Netflix te rade gaan over hoe om te gaan met hoge serverbelasting.
Geschreven door Marco Korthout @ 7 apr. 2014 15:08
Tags
HBO Game of Thrones

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud