Illegaal e-books downloaden van Amazon met Chrome extensie

Illegaal e-books downloaden van Amazon met Chrome extensie
Amazon is groot geworden door het verkopen van boeken en in de laatste jaren van de e-books. En net als met films en muziek zijn ook e-books onderwerp van piraterij. En om illegaal een e-book te downloaden wordt het je nu wel erg gemakkelijk gemaakt, via een nieuwe Chrome extensie kun je vanaf Amazon pagina's direct een illegale versie van het boek dat je aan het bekijken bent op Amazon downloaden.

Met deze Chrome extensie verander je de boekenwinkel van Amazon als het ware in een illegale boekenwinkel.
Wanneer je de LibGen extensie hebt ge´nstalleerd wordt er op de Amazon productpagina een nieuwe rij weergegeven met de zoekresultaten met gevonden illegale downloads.

De plug-in gebruikt de data van de Libgen.org zoekmachine die meer dan een miljoenen boeken weet te vinden.Hierboven zie je een pagina met een willekeurig boek en bijna bovenaan zie je rood omkaderd de toevoeging van de extensie. Rechts op de regel bij de mirrors vind je de downloadlinks.

Natuurlijk de proef op de som genomen (zie screenshot) en het werk, bij dit boek althans, feilloos. Hoe lang het nog blijft werken is maar de vraag, het zal niet heel erg lang duren voordat er maatregelen worden getroffen.

Vooralsnog is de LibGen extensie nog gewoon te downloaden in de Chrome Web Store.

Bron TorrentFreakGeschreven door Marco Korthout @ 3 aug. 2014 0:13
Tags
Amazon boekenwinkel Chrome extensie ebooks

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud