Evan Blass, alias @evleaks gaat met pensioen

Evan Blass, alias @evleaks gaat met pensioen
@evleaks heeft vele primeurs op zijn naam staan, heeft vaak voortijdig geheime informatie naar buiten gebracht over nog niet aangekondigde smartphones en tablets. Op zijn eigen twitteraccount kondigt hij nu aan dat hij met pensioen gaat.

De vele techblogs zullen daar niet blij mee zijn, zij namen de veelal betrouwbare informatie over om daar zelf een artikel aan te wijden. De beroepslekker verdiende geld door bedrijven te laten adverteren via zijn twitteraccount.
De reden dat Evan Blass, zijn echte naam, ermee stopt is onbekend.

"Bedankt voor twee fantastische jaren"
Zijn laatste onthulling ging over de Motorola moto 360Bron All About Phones

Geschreven door Marco Korthout @ 3 aug. 2014 21:00
Tags
@evleaks informatiebron

© 2023 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud