Onbeperkt muziek luisteren via gratis Spotify onder druk

Onbeperkt muziek luisteren via gratis Spotify onder druk
Onbeperkt muziek luisteren met de gratis versie van Spotify staat onder druk. Je kunt momenteel onbeperkt muziek beluisteren via de gratis versie, met af en toe een reclameboodschap tussen de tracks door. In de toekomst zou dat wel eens teruggedraaid kunnen worden, tenminste als het aan de grote platenlabels ligt. Die willen meer beperkingen voor de gratis versie, zodat er meer mensen gaan overstappen naar de betaalde versie.

Werden de muziekdiensten nog niet zolang geleden gezien als de redding voor de muziekindustrie, nu voert o.a. het grootste platenlabel Universal Music Group volgens de Financial Times, de druk op in de onderhandelingen met Spotify om in ieder geval de tijdslimiet weer te activeren voor de gratis gebruikers.
Naast Universal zouden ook andere platenlabels graag meer beperkingen zien.

Geschreven door Marco Korthout @ 24 mrt. 2015 5:17
Tags
Spotify Streaming muziekdiensten platenlabels

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud