Nieuwe gratis TomTom GO Mobile app voor Android

Nieuwe gratis TomTom GO Mobile app voor Android
De nieuwe Android navigatie GO Mobile app van TomTom is vanaf vandaag gratis beschikbaar in de Google Play stores. De bestaande navigatie app voor Android wordt vervangen door deze nieuwe app: de TomTom GO Mobile-app. De app kan maandelijks 75 kilometer gratis gebruikt worden. Een upgrade naar onbeperkt gebruik van de app is simpel in-app te doen en kost 19,99 euro voor één jaar en 44,99 euro voor drie jaar.

GO Mobile biedt de volgende functies:
✔ De nieuwste navigatietechnologie van TomTom
✔ Lifetime TomTom Traffic
✔ Nauwkeurigere filewaarschuwingen
✔ Flitsers of Gevarenzones waar beschikbaar
✔ Toegang tot alle kaarten
✔ 3D-Kaarten
✔ Ondersteuning voor de nieuwste Android-apparaten

Gebruikers van de bestaande navigatie app voor Android kunnen de nieuwe app gratis upgraden naar 3 jaar Onbeperkte Navigatie. Omdat in-app aankopen niet gratis kunnen zijn, heeft TomTom een exclusieve geld-terug-actie voor bestaande gebruikers opgezet. Bestaande gebruikers moeten in eerste instantie €0,50 betalen voor de upgrade, maar krijgen nadat ze contact met TomTom hebben opgenomen het geld weer terug.

GO Mobile gratis downloaden via Google Play
Info voor bestaande gebruikers vind je hier.

Geschreven door Marco Korthout @ 26 mrt. 2015 1:57
Tags
Android App TomTom GO Mobile navigatie

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud