De toonaangevende websitemonitorsoftware WebSite-Watcher nu ook met een gratis versie

De toonaangevende websitemonitorsoftware WebSite-Watcher nu ook met een gratis versie
Ik gebruik zelf al vele jaren de software WebSite-Watcher om websites en forums constant in de gaten te houden op software updates en meer. De Nederlandse vertaling is ook van mijn hand. Hoewel de software constant wordt doorontwikkeld, had ik de die vertaling al een paar jaar niet echt meer actief bijgewerkt. Ben er afgelopen weekend eens voor gaan zitten en de vertaling is nu weer helemaal up-to-date. De item's die niet vertaald zijn worden in volgende updates vertaalbaar gemaakt. Bij het updaten van de software op deze site, ontdekte ik dat er ook een WebSite-Watcher Free beschikbaar is, met minder functies, maar wel helemaal gratis, zonder reclame/registratie/nags/etc. Zal voor de meesten prima werken ;-)

Weet eigenlijk niet precies hoe lang de gratis versie al beschikbaar is, maar bij deze.
WebSite-Watcher kan websites monitoren op updates en veranderingen. Zodat je zelf geen tijd meer hoeft te verspillen met het handmatig controleren van websites op nieuwe content door er met je browser naar toe te gaan.
Het markeert alle veranderingen op een webpagina, zodat je direct de vernieuwingen kunt bekijken.
Met oneindig veel instellingen om alles helemaal naar eigen wens in te stellen, o.a. door waak- en negeerfilters toe te passen. Niet alleen websites, ook RSS-feeds, met wachtwoord beveiligde pagina's en forums op nieuwe posts en reacties controleren.

Verder ook handige extensies beschikbaar om direct vanuit je favoriete browser url's toe te voegen, of om WSW gewoon als een geavanceerde bladwijzermanager te gebruiken.

De gratis versie kun je hier downloaden.
Waarschijnlijk wordt de nieuwste nl-vertaling pas bij de volgende update toegevoegd.
Wil je de up-to-date vertaling nu al wel graag gebruiken,
stuur dan een PM en ik mail je het taalbestand.


Via een handige wizard filters aanmaken


Bijzonder veel instelmogelijkheden


Monitoren van deze bronnen
Geschreven door Marco Korthout @ 5 feb. 2019 14:38
Tags
bladwijzers Freeware Website-Watcher Free

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud