Nieuwe DreamMail met veel nieuwe features

Nieuwe DreamMail met veel nieuwe features
Was de good old DreamMail al een tijdje uit het oog verloren, tot een bezoeker van onze site mij attendeerde op de nieuwe versie. Ge´nstalleerd en ik moet zeggen, het heeft zeker potentie. Eigenlijk niet meer te vergelijken met de oude versie.

Installatie is een beetje tricky, start in het Chinees en na installatie doet het iets wat mij niet exact duidelijk is wat dat nu precies is. Gewoon afbreken en een account toevoegen. De vorige versie was portable, uitpakken en draaien. Deze dus (nog) niet. Zal er nog een beetje mee spelen, misschien kan ik er een portable versie van maken.
De nieuwste versie is hernoemd van DreamMail naar DreamMail Pro. Het lijkt dat je deze e-mailclient nog gewoon gratis kunt gebruiken, maar heeft het betaalde (VIP?) functies aan boord. Ik heb het nog niet uitgebreid getest, kan er nog niet veel zinnigs over schrijven.

De Nederlandse vertaling van de oude versie was nog van mijn hand, echter is die niet meer toe te passen op de nieuwe versie. Heb ook geen plannen (en tijd) om deze te vertalen.

Features

 • Mail tracking - Volg de verzonden berichten en ontvang de tijd, plaats en het apparaat wanneer en waarop de ontvanger het leest. Je kunt je gratis registreren (e-mailadres is voldoende) om hiervan beperkt gebruik te maken.
 • Groepsmail (distributielijsten?)
 • Intelligente filters (regels)
 • Handige markeringen (van groepen tot later herinneren)
 • Templates
 • Skins
 • Planning
 • Labels
 • Bijlagebeheer
 • Snelle antwoorden
 • En nog veel meer ..

  De nieuwste versie kun je hier downloaden.


  Geschreven door Marco Korthout @ 23 apr. 2019 21:05
 • Tags
  DreamMail E-mail

  © 2023 AfterDawn Oy

  Hosted by
  Powered by UpCloud