Game of Thrones de meest gedownloade TV-serie

Game of Thrones de meest gedownloade TV-serie
Met bijna 4 miljoen downloads per episode, is Game of Thrones, een van de topseries van HBO, de meest illegaal bekeken TV-show van het seizoen.

Ook niet moeilijk te voorspellen, de Game of Thrones is een geweldige serie, is de meest gedownloade TV-serie. Er bestaan heel veel redenen voor mensen om de serie te downloaden via BitTorrent of usenet. Vertraging met uitzenden en het niet breed online beschikbaar stellen door HBO zijn toch wel twee van de belangrijkste redenen.
In sommige landen moeten mensen minimaal een week wachten nadat een aflevering in de VS is uitgezonden. Ook in Nederland is dat het geval. Ikzelf heb de mogelijkheid om een betaald abonnement af te sluiten op HBO series via mijn kabelexploitant. Doe dat niet omdat ik verder eigenlijk bijzonder weinig TV kijk.
Tja, één serie kijk ik wel, Game of Thrones.
En ja ... ik kan ook niet wachten.

Zou er trouwens best wel voor willen betalen als ik losse afleveringen zou kunnen kijken en zo zouden er veel meer mensen over denken. Helaas biedt HBO die mogelijkheid niet.Geschreven door Marco Korthout @ 9 jun. 2012 21:50
Tags
HBO Game of Thrones

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud