Classic Shell niet meer doorontwikkeld, broncode vrijgegeven.

Classic Shell niet meer doorontwikkeld, broncode vrijgegeven.
Classic Shell bestaat nu 8 jaar en sinds Microsoft had besloten dat het oude vertrouwde startmenu en knop niet goed genoeg voor haar gebruikers was, hebben heel veel Windows-gebruikers deze handige software op hun machine ge´nstalleerd. Na 8 jaar heeft de ontwikkelaar helaas besloten de tool niet verder te ontwikkelen. Omdat hij weinig vrije tijd heeft en omdat Windows te vaak wordt ge-update en deze nieuwe versies steeds meer af komen te staan van het klassieke Win32 programmeringsmodel, wordt het daarmee ook steeds lastiger om alles te implementeren.

De ontwikkelaar heeft de broncode nu vrijgegeven op SourceForce als opensource en nodigt een ieder aan de tool te forken en aan te passen en door te ontwikkelen.
De laatste Classic Shell is versie 4.3.1 en kun je hier natuurlijk blijven downloaden.Geschreven door Marco Korthout @ 4 dec. 2017 16:34
Tags
Classic Shell startmenu opensource

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud